Despre Noi.

Dan Eurotrans este o afacere de familie bazată pe principii, respect reciproc, încredere, seriozitate și profesionalism.

Povestea începe de mai bine de 30 de ani, în primăvara anului 1992 cu un camion Liaz din 1977 și o remorcă Kässbohrer din 1966 cu care transportam mobilier de la IMAR Arad către Republica Moldova.

În acești 30 de ani am acumulat experiențe plăcute și mai puțin plăcute din care am învățat și am ajuns astăzi să facem transport specializat la cele mai înalte standarde astfel, valorificând principiile fundamentale ce stau la baza business-ului nostru de familie și adoptând o atitudine axată pe dezvoltare și inovație am reușit să consolidăm bazele unei afaceri de lungă durată, ce urmăresc obiective clare și o agendă precisă, adaptată cu succes unei piețe aflate în continuă schimbare.

Inovația și diversificarea soluțiilor de transport intern și internațional de marfă al companiei sunt prioritățile noastre, iar dorința de a oferi clienților noștri o gamă variată de servicii la cele mai înalte standarde ne-a determinat să ne axăm pe furnizarea de servicii de transport în condiții speciale precum transporturi frigorifice sau ADR în regim FTL sau LTL.

30+
Ani de experiență
Ne găsești aici
DJ709 B ARAD-ȘOFRONEA
Locația include clădire de birouri, hală cu atelier pentru reparații, parcare de 10000 m2 pentru autocamioanele proprii.
Incinta este securizată cu sisteme de supraveghere video.